Aan de slag met de Zeeuwse logistieke arbeidsmarkt

In oktober vorig jaar vond een themabijeenkomst plaats rondom human capital logistiek. Hieruit kwam naar voren dat het zoeken en behouden van gekwalificeerd personeel een serieuze uitdaging is voor vrijwel elk bedrijf binnen de logistiek. Tegelijkertijd heeft lang niet elke mkb ondernemer de capaciteit of kennis om dit thema goed op te pakken. Er is wil, maar hoe organiseer je deze samenwerking en welke onderwerpen pak je als eerste op?

Uit de sessie van oktober kwam onder meer een duidelijke interesse naar voren voor het instrument van sociale innovatie. Een instrument om de bedrijfsvoering zo te organiseren dat het beter mee kan met de ontwikkelingen van vandaag en morgen. Wilt u meer lezen over sociale innovatie? Kijk dan eens op de site van de Topsector Logistiek en lees het magazine over sociale innovatie.

Op 9 mei is er een actiebijeenkomst arbeidsmarkt waarbij uw bedrijf zich kan aanmelden voor een drietal projecten en initiatieven die o.a. zijn voortgekomen uit de sessie in oktober. Heeft u in oktober aangegeven actief te willen deelnemen, dan staat u uiteraard op de uitnodigingenlijst voor de bijeenkomst. Heeft u de sessie gemist? Ook dan willen we uw bedrijf graag de kans geven om aan te haken, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of houdt deze website in de gaten voor meer informatie.