WEGWIJZER STAGE EN AFSTUDEREN 2020

Een overzicht van de mogelijkheden voor bedrijven voor het inzetten van logistiek studenten.

De Wegwijzer brengt bedrijven en onderwijsinstellingen dichter bij elkaar. Bedrijven die op zoek zijn naar een stagiair(e) weten vaak onvoldoende bij welke onderwijsinstelling ze op welk moment terecht kunnen. Hiervoor heeft het KennisDC Logistiek Zeeland een compact overzicht ontwikkeld om inzicht te geven in het stage- en afstudeerbeleid en de bijbehorende procedures van de onderwijsinstellingen met logistieke opleidingen in Gelderland.

Dit is de tweede publicatie van de Wegwijzer stage en afstuderen Zeeland voor het schooljaar 2019 – 2020. In de Wegwijzer hebben we ‘Logistieke MBO-ers over de vloer’ toegevoegd. Dit geeft een (generiek) overzicht over hoe u als bedrijf of instelling, net als logistiek student(e), het optimale resultaat uit een stage kunt halen. Verder stellen wij, het KennisDC Logistiek Zeeland, ons graag voor op pag. 3. Gevolgd door de drie delen (MBO-, HBO- en WO-onderwijs), waarin meer informatie per onderwijsinstelling wordt gegeven.
In ‘deel 1 MBO-onderwijs’ komt de onderwijsinstelling Scalda aan bod. In ‘deel 2 HBO-onderwijs’ is als eerste de informatiefolder ‘Logistieke HBO-ers over de vloer’ opgenomen. Dit geeft u een (generiek) overzicht over hoe u als bedrijf of instelling, net als logistieke student(e), het optimale resultaat uit een stage/afstudeerproject kunt halen. Gevolgd door Hogeschool Zeeland.


We hopen met deze Wegwijzer bedrijven in de regio een makkelijke ingang te geven bij de diverse onderwijsinstellingen.
Doe er uw voordeel mee!


Team KennisDC Logistiek Zeeland, 

Link naar Wegwijzer Zeeland