Themabijeenkomst Human Capital

Samen werken aan mensen voor de logistiek!

Datum: Woensdag 9 mei
Tijd: 9.00 – 11.30 uur
Locatie: DOK41, Edisonweg 41, 4382NV Vlissingen

In oktober vorig jaar vond een themabijeenkomst plaats rondom het thema Human Capital logistiek. Hieruit kwam naar voren dat het zoeken en behouden van gekwalificeerd personeel een serieuze uitdaging is voor vrijwel elk bedrijf binnen de logistiek. Tegelijkertijd heeft lang niet elke mkb ondernemer de capaciteit of kennis om dit thema goed op te pakken. Er is wil, maar hoe organiseer je deze samenwerking en welke onderwerpen pak je als eerste op?

Uit de sessie van oktober kwam onder meer een duidelijke interesse naar voren voor het instrument van sociale innovatie. Een instrument om de bedrijfsvoering zo te organiseren dat het beter mee kan met de ontwikkelingen van vandaag en morgen. Maar ook de vraag hoe aan te sluiten bij andere initiatieven op dit thema.

Op woensdag 9 mei is er een praktisch vervolg op de themabijeenkomst Human Capital. Het is bedoeld om u bij te praten over de ontwikkelingen op dit thema, maar vooral biedt het uw bedrijf dé kans om:

  • Deel te nemen aan de pilot sociale innovatie logistiek;
  • Aan te sluiten bij de Zeeuwse OPZuid aanvraag gericht op talentontwikkeling voor zittend én toekomstig logistiek talent (Zeeland Connect, HZ University of Applied Sciences);
  • Meer te weten te komen over de sector overstijgende actielijnen en aansluitmogelijkheden op het thema arbeidsmarkt die er zijn (en worden) opgestart in de regio.

Aanmelden kan tot uiterlijk 4 mei door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen u weer te ontmoeten op woensdag 9 mei!